C-yourcoach in Alphen Aan Den Rijn

Ook jij hebt de mogelijkheid om de uitdagingen in je leven aan te gaan!

Over C-yourcoach

C-yourcoach valt onder de rubriek coaching in Alphen aan Den Rijn.

Welkom bij C-yourcoach | Personal coaching

Wil jij ook alle uitdagingen in jouw leven aankunnen en aanpakken? Loop je tegen grenzen aan en kan je wat hulp gebruiken? Of wil je meer rust in je leven of stap je steeds weer in dezelfde valkuilen? Dit zijn slechts enkele redenen, uw reden mag divers zijn.

Met coaching kunnen we onderzoeken waarom jij bent vastgelopen en waar je naar toe wilt!

Als coach help ik je zelfvertrouwen te vergroten zodat je steviger in je schoenen staat. Ik help je leren loslaten en accepteren van wat is. Ik leer je assertiever te zijn. In een aantal sessies gaan we hiermee aan de slag om verandering in te zetten. Belemmerende patronen doorbreken we en van onbewust handelen gaan we naar bewuste keuzes toe.

Deel ook vandaag jouw verhaal. Want jouw verhaal doet ertoe!

Kennismaking?

Als je overweegt om te beginnen met coaching, plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek leren we elkaar een beetje kennen, gaan we kort in op wat je wilt bereiken en kijken we of er een klik is. Als nog niet helemaal duidelijk is wat je wilt bereiken, onderzoeken we dat tijdens de eventuele vervolgsessies samen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

C-yourcoach uit de rubriek coaching uit Alphen aan Den Rijn is gevestigd aan de Afrikalaan 83 in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22514148.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij C-yourcoach zijn o.a. :