OKracht in Alphen Aan Den Rijn

OKracht gaat uit van de eigen kracht en wijsheid van de ander en helpt mee om die persoon (weer) in eigen kracht te zetten.

Over OKracht

OKracht valt onder de rubriek coaching in Alphen aan Den Rijn.

Mijn naam is Jenny van den Biggelaar. Na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt als leerkracht, remedial teacher, ICT’er, intern begeleider, directeur en/of coach besloot ik in 2013 om vanuit mijn eigen praktijk te gaan werken. Dit is de basis van OKracht geworden. OKracht bestaat uit OK en Kracht. OK staat voor: je bent oké zoals je bent en Kracht bundelt eigen gevoel, gedachten en handelen.

Voor mij staat altijd de relatie voorop. Wie is die ander? Wat is zijn/haar kracht? Wat zijn zijn/haar kwaliteiten?

Wat betekent dit in de praktijk?

Voor ouders:

Zit uw kind niet lekker in zijn vel? Heeft uw kind leer- en/of gedragsproblemen? Weet u niet precies wat de oorzaak is maar weet u wel dat uw kind hulp nodig heeft om verder te kunnen groeien/ontwikkelen? Weet u niet wat u van school kunt verwachten of zit u niet op een lijn met school?

Graag help ik hierbij.

Voor scholen:

Als Klasse(n)krachtspecialist en gedragsspecialist kijk ik met u mee om van een ‘moeilijke’ groep weer een fijne groep te maken. Om een negatief groepsvormingsproces weer om te zetten naar een positief proces. Uitgaande van de kracht van de leerkracht en de groep.

Workshops:

- Poptalk Miniworkshop:

Op een speelse en beeldende wijze kennis maken met Poptalk. Tijdens deze miniworkshop ga je aan de slag met materiaal om zo te ervaren wat het uitbeelden van gespreksonderwerpen kan brengen.

- Poptalk Basis:

Tweedaagse workshop waar je de basisbegrippen in (kind)gesprekken leert toe te passen. Het geleerde is meteen toepasbaar in de klas/groep of individueel.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OKracht uit de rubriek coaching uit Alphen aan Den Rijn is gevestigd aan de Doornenburg 42 in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46597209.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij OKracht zijn o.a. :