Reiki Praktijk De Vuurbloem in Ter Aar

Energie vanuit ontspanning

Over Reiki Praktijk De Vuurbloem

Reiki Praktijk De Vuurbloem valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Alphen aan Den Rijn.

Welkom bij Reiki Praktijk De Vuurbloem, de plek waar jij de tijd mag nemen. Vooraf hoor ik graag jouw verhaal en of de klachten waar je last van hebt, zodat ik daar de behandeling op kan afstemmen. Na de sessie is er ruimte voor thee of water en het delen van jouw ervaring.

Door een energetische ontspanningsbehandeling gaat de energie stromen, daar waar nodig is. Ook jouw lichaam is wijs en geeft wellicht een andere reactie die je zelf verwacht had. Het kan al snel een duidelijke reactie geven of subtiele veranderingen doormaken. Het grootste effect mag je verwachten na meerdere sessies, vooral als de klacht al langer bestaat. De behandeling is erop gericht de balans in het lichaam te herstellen. Zeker bij een Burn-out, stressklachten of depressie kan dit zeker rust bieden. Het helpt je om beter in slaap te komen en kan pijnklachten verminderen. De effecten van een sessie werken nog lang door.

Ik maak gebruik van Reiki, Access Bars, energetische holistische massage en AromaTouch behandelingen. Maar ook Energetische Facelifts, Holistic Pulsing en Bach Bloesem remedies behoren tot de mogelijkheden.

Een behandeling van een half uur is al te boeken voor 25 euro.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reiki Praktijk De Vuurbloem uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Alphen aan Den Rijn is gevestigd aan de Kerkpad 5 in Ter Aar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16355415.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Reiki Praktijk De Vuurbloem zijn o.a. :

Nieuws van Reiki Praktijk De Vuurbloem in Ter Aar

Speciale kerstaanbieding: geef ontspanning cadeau!

Speciale kerstaanbieding: geef ontspanning cadeau!

Kerstmis kan een mooie, maar ook drukke periode zijn. Geniet daarom van een Oase Van Rust om even op te laden.