SPIRITUELEAVOND BIJ U THUIS!

MAAK ALVAST EEN DATUM VOOR IN HET NIEUWE JAAR!

SPIRITUELEAVOND BIJ U THUIS!

Leuk met vrienden/vriendinnen/kennissen en of familie.

Hoe gaat zo’n avond in zijn werk?

Men neemt een sieraad, een ander voorwerpje of foto mee. Heeft men niks is dat ook prima. De avond wordt geopend door middel van een korte eenvoudige meditatie.

Daarnaast trekt men een kaartje met beeld en tekst als aanvulling bij de reading.

Ik ga dan te werk met eventueel een voorwerp/sieraad/foto. Daarna begin ik alle informatie te vertellen. Ik krijg de informatie door, door helderhoren, heldervoelen en helderzien. Wat op dat moment belangrijk is, komt naar voren!

Zijn er vragen, ik beantwoord alles. Ook werk ik met overleden personen. Daarnaast zal ik ook healings geven indien nodig. Mocht ik voelen dat het voor de hele groep een healing plaatsvindt, dan meld ik dat.

Ik laat me altijd verrassen wat nodig is op dat moment. Het prettigste werken is met een groep, die niet groter is dan 8 personen. Met minder mensen kan natuurlijk ook, dan wordt de avond nog persoonlijker.

Prijs overleg in verband hoeveel personen. Bel of mail, bij vragen en aanmeldingen.

info@healingpraktijk-carla.nl | www.healingpraktijk-carla.nl | 0646342520

Met hartelijke groet, Carla van Deuren

Geplaatst op woensdag 4 januari 2023.

Over Healingpraktijk Carla

Dit bericht is geschreven door Healingpraktijk Carla. Het bedrijf valt onder coaching uit Alphen aan Den Rijn. Trefwoorden van Healingpraktijk Carla uit Koudekerk aan den Rijn : innerlijke rust, natuurlijke balans, bewuster leven, geen energie!, Persoonlijke evenwicht, Healing, reading, coaching, kinderbehandeling, innerlijke kind, Hypnotherapie, opstellingen, meditatie, energetische huisreiniging, Spirituele avond, healingpraktijk Koudekerk aan den Rijn, .

Lees meer over Healingpraktijk Carla.